LÅSASSISTANS STOCKHOLM AB. Välkommen till Låsassistans, din låssmed i Stockholm, Vi installerar alla typer av lås, larm, passersystem, dörrautomatiker, nödutrymning och kamerabevakning. Vi har även låsjour i Stockholm dygnet runt.

Vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och gör alltid ett så bra arbete som möjligt, självklart med garanti. Vi finns och arbetar i hela Stockholm. Våra kunder består av privatpersoner, små och stora företag samt myndigheter. Välkommen till den nytänkande säkerhetsinstallatören. Låsassistans, för säkerhets skull!

BUTIK & ANSVARSTAGANDE.

Låsassistans har en butik på Sjöviksvägen 17. I butiken har vi just nu begränsade öppettider så ring gärna innan så ser vi till att personal är på plats.

 

Låsassistans innehar f-skatt och är registrerade för moms & arbetsgivaravgifter, vi är försäkrade hos Trygg-Hansa.

 

Vid hög belastning så kan vi ibland ej svara alla i telefon, prova då att ringa senare.

 

Vi har mycket sällan garantiåtaganden men om det händer så ska de alltid mailas till info@laslarmassistans.se samt även ringas in över telefon för snabbare hantering.

 

Låsassistans Stockholm AB

Kontor & butik: Sjöviksvägen 17, 117 60 Stockholm.

08-410 88 333, jour dygnet runt! info@laslarmassistans.se

ARBETSTIDER.

Vardagar: Arbeten utföres helgfria vardagar mellan ordinarie tider kl 08.00-17.00, Övriga tider enligt överenskommelse.

 

Jourtider: Vår låsjour i Stockholm är tillgänglig alla kvällar och nätter under vardagar mellan 16.00-08.00 samt alla helgdagar inklusive lördagar dygnet runt. Låsassistans har jour i Stockholm och är stationerade över hela Stockholm för att nå er inom 15 minuter under jourtid, vi reserverar oss dock för att vid trafikstopp och hög belastning, att det då tar längre tid för ankomst.

BETALNINGSINFORMATION.

Låsassistans använder sig primärt av kortbetalning
för ej fasta privata kunder.

 

Betalning med faktura kan endast ske enligt överens-kommelse innan arbete påbörjas, beställaren måste ha rätt att beställa för den debiterade. Giltig svensk ID-handling måste uppvisas vid kort och fakturabetalning och en följesedel kan i vissa fall behövas att signeras av kunden.

TILL DIG SOM VILL BLI NY KUND HOS LÅSASSISTANS.

Vi har en väldigt hög arbetsbelastning, det är vi mycket glada för och det är ett bevis på vår kompetens.

Det betyder att våra telefoner går varma och att vi inte alltid kan svara dig, då vi tar emot många samtal.

Vill du ha en prisuppgift så är du välkommen att e-maila oss till info@laslarmassistans.se, vi brukar svara snabbt.

 

Är du en befintlig kund så kommer du alltid att komma fram på det telefonnummer du har fått av oss.

ÖVRIG INFORMATION.

När Låsassistans öppnar en dörr till en bostad eller lokal så behövs en giltig svensk ID-handling eller något annat som kan styrka ett tillträde, ytterligare kontroller kan  göras. Vid öppning av en lokal & företag så måste beställaren uppvisa giltiga handlingar för detta. Vid öppning av bilar görs  en kontroll med bilregistret så att beställaren har rätt till öppning av bilen.

 

WEBBSHOP, WWW.LOXER.SE

På webbshopen www.loxer.se kan du själv köpa lås, larm, inbrottsskydd, trygghetskameror, bluetooth-styrda lås, samt mycket mer, vi har de största varumärkena som Assa, Dorma, Evva, Fas, Kaba, Yale Doorman, HIK samt många fler, välkomna till Loxer!